آشپزی - کباب مرغ تایلندی

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده 450 گرم
پياز رنده شده1 عدد
فلفل قرمز خرد شده (تند)1 عدد
کاري قرمز 2 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي 1 قاشق چايخوري
پودر گشنيز 1 قاشق چايخوري
زيره سبز1 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ1 عدد
طرز تهیه
همه مواد را در ظرفي مناسب با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهيد.
مواد مخلوط شده را به 8 قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر تکه را دور يک سيخ فشار دهيد (استفاده از شاخه انجير به عنوان سيخ پيشنهاد مي شود.
براي جلوگيري از سوختن شاخه انجير آن را از شب قبل در آب بخيسانيد.) سپس آنها را روي حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قهوه اي شود.
توصيه مي شود کباب را با پلو و پيازچه خرد شده سرو کنيد.
اين کباب را مي توان با روغن بسيار کم در ماهيتابه چدني پخت.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,230,287