آشپزی - کباب کاغذی

مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند500 گرم
نمک به دلخواه
فلفل سياه به دلخواه
پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
کاغذ روغني4 تکه به اندازه 15×15 سانتيمتر
نخود فرنگي آب پز شده يا کنسرو 4 قاشق غذاخوري
هويج ريز خرد شده 1 عدد متوسط
کره1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس گوشت:
ماست 0/5 ليوان
سير2 تا 3 حبه
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
پياز رنده شده1 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به دلخواه
طرز تهیه
گوشت را به تکه هاي دو سانتيمتري برش بزنيد و براي مارينه کردن (مزه دار کردن )، گوشت را داخل سس بگذاريد و روي آن نمک، فلفل و پودر آويشن بريزيد.
مواد را حداقل دو تا سه ساعت در يخچال بگذاريد.
کاغذ روغني را روي سطح کار پهن کنيد.
چند تکه از گوشت، يک قاشق غذاخوري نخود فرنگي و هويج آب پز شده را روي کاغذ بريزيد.
در نهايت، يک قاشق چايخوري کره روي مواد بگذاريد و کاغذ را مثل بسته بندي، تا کنيد.
تمام بسته هاي آماده شده را روي سيني بچينيد و داخل فر با دماي 200 درجة سانتيگراد به مدت يک ساعت بپزيد.
طرز تهيه سس گوشت:
همه مواد سس گوشت را در يک کاسه بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
نکات
قبل از اينکه کباب ها را داخل فر بگذاريد، روي کاغذ روغني را چرب کنيد تا کاغذها نسوزد و به همان شکل سر ميز بياوريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,225,416