آشپزی - راتاتوی

مواد لازم
بادمجان حلقه شده 1 كيلو
قارچ حلقه شده 500 گرم
سيب زميني حلقه شده 2 عدد متوسط
پياز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
سبزي معطرجعفري- گشنيز - مرزه - نعنا 4 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي 4 عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
آبليمو 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت راه راه پوست كنده حلقه حلقه مي كنيم روي آنها نمك پاشيده 1 ساعت در يخچال مي گذاريم تا تلخي آن گرفته شود سپس آب كشي كرده با دست كمي فشار مي دهيم و سپس در روغن سرخ مي كنيم. سيب زميني ها را پوست كنده حلقه حلقه مي كنيم و سرخ مي كنيم
قارچ ها را هم حلقه كرده و با حرارت بالا تفت مي دهيم پياز را هم تفت مي دهيم تاشفاف شود. بادمجانها را ته ظرف نسوز چيده روي آن كمي سبزي مي ريزيم بعد سيب زميني ها را چيده روي آنها سبزي مي پاشيم
رديف بعدي پياز و دوباره سبزي سپس قارچ،سبزي بعد گوجه دوباره سبزي و در آخر فلفل دلمه اي حلقه شده سپس رب گوجه را تفت مي دهيم بعد نصف ليوان آب + آب ليمو به آن افزوده به سبزيجات اضافه مي كنيم روي آن را با آلومينيوم فويل پوشانده در فر 175 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت مي پزيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,228,655