آشپزی - گراتن سیب ‌زمینی و ژامبون

مواد لازم
سير - سه حبه
كره نرم شده - دو قاشق چايخوري
خامه غليظ - 4/1 و ا پيمانه
شير - 4/3 پيمانه
سيب‌زميني پخته و ورقه شده - 700 گرم
مغز كرفس ورقه شده - 300 گرم
ژامبون گوشت دودي خردشده - دو تا چهار ورقه
طرز تهیه
فر را با دماي 475 درجه فارنهايت روشن كنيد.ابتدا سير و سپس كره را داخل يك قالب گرد پيركس 5/22 سانتي‌متري به عمق حدود چهار سانتي‌متر بماليد. يك پيمانه خامه و شير را به همراه سير درون قابلمه كوچكي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد.
سپس نصف سيب‌زميني و نصف كرفس را يكي در ميان درون قالب چرب شده بچينيد.ژامبون خرد شده و يك پيمانه پنير را روي آنها بپاشيد و بقيه سيب‌زميني و كرفس را روي آن بچينيد. مخلوط خامه و شير داغ را روي مواد درون ظرف بريزيد و بقيه خامه و سپس دو قاشق پنير را روي آن بپاشيد.
قالب را حدود 15 دقيقه تا وقتي روي غذا طلايي شود در فر بگذاريد سپس درجه فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت كم كنيد و بگذاريد حدود 50 دقيقه ديگر در فر بپزد.وقتي زمان پخت تمام شد، اجازه دهيد ظرف ده دقيقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو كنيد .
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,225,416