آشپزی - تارت خرما و مغزها

مواد لازم
آرد 220 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
کره سرد 150 گرم
پودر قند 35 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب یخ 1 تا 2 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
مواد میانی
خرما 10 عدد پوست کنده و هسته جدا شده
مغز پسته 100 گرم
مغز گردو 100 گرم
مغز فندق 100 گرم
مغز بادام 100 گرم
کنجد 4/1 پیمانه بدون نمک و تست شده
جوز هندی 8/1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
قهوه فوری 2/1 قاشق چایخوری
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
شیر عسلی 3/1 پیمانه سر پر
طرز تهیه
پودر شکر را با کره مخلوط کرده و وانیل را به همراه زرده و آب و آرد و پودر کاکائو اضافه کنید تا به صورت خمیر در آید.
خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
سپس در قالب های مخصوص تارت پهن کرده و روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی حبوبات روی آن بگذارید تا سطح خمیر بالا نیاید.
سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
آنگاه از فر خارج کرده کاغذ و حبوبات را بردارید و دوباره 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلایی شود و بپزد.
بعد از خنک شدن با مواد میانی پر کنید.
تمام مواد را تست و برشته کنید (مغزها) بعد در میکسر خرد کرده و بعد کنجد و قهوه و آب جوش را همراه با شیر عسلی و ادویه ها و خرمای له شده را با هم مخلوط کرده و کف تارتها را با این مواد پر می کنیم و با مغز پسته و بادام تزیین می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,230,287