آشپزی - فالوده شیرازی

مواد لازم
رشته فالوده آب 5/1 لیتر
نشاسته 500 گرم
شربت آب 1 لیتر
شکر 1 لیتر
گلاب 2/1 استکان
طرز تهیه
شربت: ابتدا آب، شکر و گلاب را مخلوط کرده، ظرف مخلوط شده را در درون ظرف بزرگتری که یخ دارد گذاشته و ظرف محتوی مخلوط را بصورت دورانی درون ظرف یخ می چرخانیم این کار را تا موقعی انجام می دهیم که مایع شربت ما کاملا سفت شود.
رشته فالوده: آب و نشاسته را با هم مخلوط کرده روی اجاق گاز می گذاریم و شروع به پختن آن می نمائیم.
بمدت 20 تا 25 دقیقه روی اجاق نیم شعله آن را می پزیم.
بعد داخل محفظه ای که زیر آن بصورت مشبک است می ریزیم و تحت فشار زیاد خمیر را بصورت رشته در می آوریم و داخل آب خنک می ریزیم بعد رشته و شر بت را با هم مخلوط کرده و فالوده ما آماده می شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,233,791