آشپزی - تارتلت بادام و شکلات

مواد لازم
خمير فونسه يا بريزه 300 گرم
شكلات شيري 250 گرم
خامه پرچرب نصف پيمانه
خامه مارسيپان 100 گرم
بادام بو داده و خردشده براي تزئين به ميزان لازم
آرد 250 گرم
كره 115 گرم
پودرقند سه قاشق سوپخوري
زرده تخم‌مرغ يك عدد
وانيل یک قاشق چايخوري
شير يا آب سرد یک پيمانه
طرز تهیه
فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
خمير را روي سطح صاف به قطر 3-2 ميلي‌متر باز كرده و با قالب بيسكويت گرد به اندازه قالب‌هاي تارتلت ببريد و داخل قالب بيندازيد.
تارت‌ها را به مدت 15 دقيقه داخل فر پخته تا طلايي شوند.
پس از اين‌كه خنك شدند از خمير مارسيپان به اندازه يك فندق درشت برداشته و ميان هر كدام از تارتلت‌‌ها يك گلوله مارسيپان‌ قرار مي‌دهيم و كمي روي آن فشار آورده تا تخت شود.
شكلات را بن‌ماري كرده و روي مارسيپان‌‌ها مي‌ريزيم و آن را با بادام بو داده و خردشده تزئين مي‌كنيم.
طرز تهيه خمير فونسه يا بريزه
آرد را داخل كاسه‌اي الك كنيد كره را قطعه قطعه كرده و با انگشت به خورد آرد دهيد تا مثل خرده نان شود.
سپس پودر قند، زرده و وانيل را به مخلوط اضافه كنيد
اكنون شير يا آب سرد را به تدريج افزوده تا خميري به دست بيايد كه به دست نچسبد (لازم نيست تمام مايع اضافه شود.) روي خمير را پوشانده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال استراحت دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,217,430