آشپزی - پای بروکلی

مواد لازم
کلم بروکلی ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰ گرم
سیر نصف حبه
کره ۴۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر
بادام ۴۰ گرم
جوز هندی به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی درآید.
کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و می گذاریم ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد.
تخم مرغ ها را با خامه مخلوط می کنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می گذاریم بپزد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,225,416