آشپزی - فریتاتا کدو و پپرونی

مواد لازم
3 پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده
4 تخم مرغ کمی زده شده
2 قاشق سوپخوری آرد
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
2 قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده یا یک دوم قاشق چایخوری پودر آویشن
2 قاشق چایخوری پونه کوهی تازه خرد شده یا یک دوم قاشق چایخوری پودر آن
2 قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
2 قاشق چایخوری نعنا تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری پودر نعنا خشک
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
6 حلقه گوجه فرنگی به قطر 1 سانتی متر
6 حلقه پپرونی به قطر نیم سانتی متر
120 گرم پنیر موتزارلا ریز خرد شده
طرز تهیه
کدوها را در یک ظرف مناسب و اندکی آب جوش به مدت 3 دقیقه می پزیم و سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب آن گرفته شود.
تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سبزیجات معطر و کدو را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب که به توان آن را در فر قرار داد، داغ می کنیم و مخلوط کدو را با احتیاط در آن می یزم.
در حدود 15 دقیقه بدون هم زدن روی شعله ملایم می پزیم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند.
سپس گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را روی این مخلوط قرار داده و 1 تا 2 دقیقه در فر یا توستری که از بالا حرارت داشته باشد قرار می دهیم تا پنیر آب شده و پپرونی داغ شود.
فریتاتا را بریده و سرو می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,218,951