آشپزی - گالانین

مواد لازم
مرغ چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل قرمز و سبز از هر کدام 1 عدد
خلال پسته و خلال بادام از هر کدام 50 گرم
روغن مایع 3/1 استکان
کاغذ سربی 2 متر
نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
گوشت مرغ بدون پوست را باید قبلا چرخ کنید و بگذارید در جا یخی خوب سفت شود اما یخ نزند.
بعدا از یخچال خارج کرده پیاز و فلفل قرمز و سبز را با خلال پسته و بادام با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا خوب چسب پیدا کند
کاغذ آلومینیوم را باز کرده و در دو ورق کمی روغن آغشته کرده و گوشت را در وسط آن قرار می دهیم و رول درست می کنیم مثل کالباس سفت شود و آب را در ظرفی می ریزیم تا بجوشد
می توانید کمی هویج و جعفری و لیموترش و نمک و فلفل سبز به آب اضافه کنید تا بجوشد و رول مرغ را در داخل آبجوش گذاشته تا به اندازه 45 دقیقه بجوشد و بعد از پختن در آب باید بگذارید خوب سرد شود تا بتوانید ببرید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,230,287