آشپزی - باقلا پلو محلی

مواد لازم
باقلا 1 کيلو
شويد 500 گرم
سير 5 حبه
روغن و کره 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
برنج 500 گرم
آب 5 پيمانه
طرز تهیه
ابتدا برنج را شسته در قابلمه مورد نظر بریزید.
سپس سير و باقلا و شويد را با کمي کره تفت داده و زردچوبه، نمک، فلفل، دارچين زده اگر باقلا پخته بود که هيچ وگرنه کمي آب اضافه کرده تا باقلا بپزد.
سپس زير برنج را روشن کرده تا به جوش بيايد سپس شويد و باقلا را اضافه کرده و مي گذاريم با هم يک جوش بزند وبعداز اينکه آب آن کشيده شد مي گذاريم تا دم بيايد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,233,791