آشپزی - پلو معطر

مواد لازم
دو فنجان برنج
چهار فنجان آب مرغ
چهار عدد ساقه کرفس
هشت عدد پیازچه
نصف فنجان بادام زمینی
سه چهارم فنجان نخود فرنگی کنسرو شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک قاشق مرباخوری شکر
دو قاشق مرباخوری سرکه
دو قاشق مرباخوری روغن کنجد
دو فنجان برنج
چهار فنجان آب مرغ
چهار عدد ساقه کرفس
هشت عدد پیازچه
نصف فنجان بادام زمینی
سه چهارم فنجان نخود فرنگی کنسرو شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک قاشق مرباخوری شکر
دو قاشق مرباخوری سرکه
دو قاشق مرباخوری روغن کنجد
طرز تهیه
برنج را شسته و در آب مرغ بپزید و آن را دم کنید.
برای دو رنگ شدن برنج می توانید نیمی از آن را زعفرانی کنید.
بادام زمینی را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس در ظرف مناسبی روغن زیتون را با شکر و سرکه و روغن کنجد بخوبی مخلوط کنید.
برنج را شسته و در آب مرغ بپزید و آن را دم کنید.
برای دو رنگ شدن برنج می توانید نیمی از آن را زعفرانی کنید.
بادام زمینی را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس در ظرف مناسبی روغن زیتون را با شکر و سرکه و روغن کنجد بخوبی مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی برنج پخته شده را با نخودفرنگی، پیازچه خرد شده و ساقه ریز شده کرفس مخلوط کرده و بادام زمینی را به آن اضافه کنید.
به میزان دلخواه نمک و فلفل زده و مخلوط سرکه و روغن را روی آن بریزید.
در کاسه بزرگی برنج پخته شده را با نخودفرنگی، پیازچه خرد شده و ساقه ریز شده کرفس مخلوط کرده و بادام زمینی را به آن اضافه کنید.
به میزان دلخواه نمک و فلفل زده و مخلوط سرکه و روغن را روی آن بریزید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,217,430