آشپزی - لوبیا پلو

مواد لازم
برنج 5/0 کیلو
لوبیا سبز 400 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
گوشت گاو یا گوسفند400 گرم
رب گوجه فرنگی1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن 100 گرم
طرز تهیه
پیاز را پوست بكنید و خرد كنید.
سپس در روغن سرخ كنید تا رنگش طلایی شود.
گوشت را به قطعات كوچك خرد كنید و به پیاز اضافه كنید.
آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
لوبیاها را بشویید و ریز خرد كنید.
آنها را با یكی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه كنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید.
در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه كنید.
سپس نمك، فلفل و رب گوجه را هم اضافه كنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.
حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.
برنج را آبکش کنید.
سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی كم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,230,287