آشپزی - خورش سبزی فسنجان

مواد لازم
سبزي چرخ شده 200 گرم
گردوي چرخ شده 200 گرم
مرغ700 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافي
آب غوره يا آب نارنج 1 پيمانه سرخالي
طرز تهیه
تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي که روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.
نکات
حرارت خورش حتما بايد ملايم باشد تاخورش به روغن بيفتد.
سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
در تهيه ي اين خورش از پياز خام و پياز داغ استفاده نمي کنيم. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زخم مرغ را مي گيرد.
سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش مي باشد و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشک تهيه کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,218,951