آشپزی - خورش قورمه سبزی

مواد لازم
یك كیلو گوشت گوسفند با استخوان
یك كیلو سبزی قورمه
100 گرم لوبیا چشم بلبلی
5-4 عدد لیموعمانی
2 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
یك استكان آب لیمو یا آب نارنج
به مقدار كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم.
با كمی روغن آن را تفت داده، سپس آن را همراه با پیاز سرخ شده، یك قاشق چایخوری زردچوبه و3 لیوان آب با شعله ملایم می پزیم.
لوبیا چشم بلبلی را شسته و خیس می كنیم.
سبزی قورمه شامل جعفری، تره، شنبلیله، كمی گشنیز و نعنا است.
پس از شستن سبزی می گذاریم آب آن كاملاً كشیده شود، سپس خردش می كنیم.
با 4 قاشق غذاخوری روغن، آن را طوری سرخ می كنیم كه به روغن بیفتد، ولی رنگ آن تغییر نكند.
سپس آن را با لوبیا و لیموعمانی به گوشت اضافه می كنیم تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در انتها آب لیمو یا آب نارنج، نمك، فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه می كنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,230,287