آشپزی - خورش گوجه سبز

مواد لازم
نیم كیلوگرم( اگر با استخوان بود 750 گرم) گوشت گوسفند
نیم كیلوگرم سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)
نیم كیلوگرم گوجه سبز
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
به اندازه لازم ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی كم دارچین)
به اندازه لازم نمك و فلفل
به اندازه لازم روغن
طرز تهیه
گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم.
سپس آن را با پیاز سرخ كرده و با 4-3 لیوان آب می گذاریم بپزد.
سبزی را تمیز كرده و می شوییم.
آب آن كه رفت، ریز خرد كرده و با روغن سرخ می كنیم.
سپس به گوشت اضافه كرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی كاملاً بپزند).
سپس نمك، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه كرده و می گذاریم بپزند.
برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده كرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,231,897