آشپزی - خورش کلم

مواد لازم
گل کلم متوسط نيم کيلو
سيب زميني متوسط 3 عدد
اسفناج 1 کيلو
هويج متوسط 2 عدد
پودر زنجبيل 1 قاشق چايخوري
سير 2 حبه
سس خردل 2 قاشق چايخوري
پنير سفيد خرد شده 100 گرم
ماست کم چرب 15 پيمانه
آرد سفيد 2 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون 6 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
در يک ماهي تابه روغن زيتون را گرم مي کنيم، اسفناج خرد شده را کمي تفت مي دهيم در حدي که سبک شود.
پنير سفيد (توفو) را خرد کرده به سبزيجات اضافه مي کنيم 10 دقيقه اجازه مي دهيم که سبک و نرم پخته شوند در ظرفي ماست کم چرب و آرد سفيد را خوب با چنگال مي زنيم.
بعد سس خردل، سير خرد شده، نمک و فلفل و پودر زنجبيل را ترکيب کرده و به سبزيجات اضافه مي کنيم چند دقيقه زمان مي دهيم تا خودش غليظ شودو جا بيفتد.
نکته هويج و سيب زميني را از قبل مي توانيد آب پز کنيد بعد به خورش اضافه کنيد.
نکات
نکته: آب را جوش بياوريد کمي زردچوبه اضافه کنيد بعد گل کلم را به آن اضافه کنيد چند دقيقه بعد آماده است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,225,416