آشپزی - مربای خلال نارنج

مواد لازم
خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
شکریک کیلو
آب‌لیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
خلال نارنج ‌ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند.
در این مدت چند بار آب آن‌را عوض کنید.
مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
سپس خلال‌ها را در آب‌کش بریزید و با آب سرد بشویید.
این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.
شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از این‌که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
در انتها آب‌لیمو را به مربا اضافه کنید.
بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,218,951