آشپزی - کتلت جوانه گندم

مواد لازم
جوانه ي گندم تازه 200 گرم
سيب زميني متوسط يک عدد
پياز متوسط يک عدد
جعفري خرد شده يک پيمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
آرد نخودچي يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
طرز تهیه
جوانه ي گندم را با دستگاه غذاساز خرد کنيد ولي اندازه ي اين خرد شدن بسيار مهم مي باشد زيرا که اگر زياد له شود شيره ي آن بيرون مي آيد و بسيار چسبنده شده، سرخ کردن آن مشکل مي شود.
سيب زميني و پياز را رنده کرده و به جوانه ي گندم خرد شده اضافه کنيد.
به اين مواد جعفري ساطوري شده، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچين و آرد نخودچي را هم اضافه کنيد.
در انتها تخم مرغ ها را نيز به اين مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
در تابه اي که گرم شده و روغن ريخته ايد به شکل شامي سرخ کنيد و زماني که دو طرف کتلت ها سرخ شد آماده است.
خواص
اين دستور 135 گرم کربوهيدرات، 70 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 1540 کيلوکالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,222,239