آشپزی - خوراک مرغ مجلسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغ يك عدد تا 2 كيلوگرم
پياز2 عدد نگيني خرد شده
سيريك تا 2حبه ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده يك و يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك سوم پيمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود.
سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد.
ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود.
بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد.
به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد.
چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد.
سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.
مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد.
سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد.
در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد.
سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
خواص
اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
نکات
چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد.
پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.
سخنرانی توسط آیت الله ناصری دولت آبادی درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان امامت - اثبات وجود امام زمان عج
مراثی (نوحه) توسط کربلایی حمید علیمی بمناسبت رمضان المبارک درباره امام علی علیه السلام از سایت تبیان با عنوان محراب غرق خون
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد و سید مجید بنی فاطمه - فروردین 1395 - ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها - ذکر و مدح امیرالمومنین علیه السلام
ادعیه (دعاخوانی) درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت پی سی دانلود با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی با صدای میثم التمار - زمان: ۰۰:۵۷:۲۸ - ۲۶.۳ مگابایت
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان حاج منصور ارضی-رمضان92 (شب چهارم-حضرت زینب(س)-مناجات)مسجد ارک تهران
تلاوت توسط استاد شحات محمد انور درباره 25 - فرقان از سایت الکعبه با عنوان الفرقان 1
اذان توسط استاد سید متولی عبد العال از سایت الکعبه با عنوان الاذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 1 تا 3 - 4
ترتیل توسط شیخ شیرزاد عبدالرحمن طاهر درباره 94 - شرح از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره شرح - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان کم می خوریم غصه ی دنیای بی تو را/ درد و دل با امام زمان عج
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره التغابن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 180,227,097