آشپزی - خوراک آشیانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مواد لازم براي خمير فيلو
آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پر کردن
فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخوري نمک، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
آرد سفيد، بهبود دهنده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.
وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد.
مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد.
قارچ ها را نيز خرد کنيد.
پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد.
قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
آويشن، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
در آخر پوره آلوي سياه، آبليمو، پرتقال، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد.
پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد.
خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد.
سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد.
پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.
پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
خواص
انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
نکات
در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان حقیقت ایمان 2
مراثی (نوحه) توسط حاج عباس طهماسب پور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت تبیان با عنوان خواهرت روضه خوان شده
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان کربلایی حسین طاهری - فروردین 1395 - ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها - بهار عشقه هوای عشقه (سرود)
ادعیه (دعاخوانی) درباره دعای افتتاح از سایت راسخون با عنوان دعای افتتاح با نوای شیخ باقر مقدسی/ کیفیت پایین
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم/محمود صالحی
تلاوت توسط استاد ماهر المعیقلی از سایت الکعبه با عنوان الربع الرابع من الحزب التاسع عشر
اذان توسط استاد سید محسن خدام حسینی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حد ملوط و تفخیذ
ترتیل توسط خانم خردسال حنانه خلفی از سایت شبکه قرآن و معارف سیما با عنوان ترتيل قرآن کريم توسط خانم خردسال حنانه خلفي جزء 6
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان ای شمع جهان افروز بیا
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره التغابن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 180,220,559